Online spreekuur

×

Boek een online spreekuur

Waar moet ik beginnen met de opbouw van een personeelsdossier?
Is een personeelshandboek wel of niet iets voor mijn bedrijf?
Mijn medewerker is ziek geworden, wat nu?
Help, ik moet iemand ontslaan. Hoe pak ik dat aan?

Dit zijn allemaal vragen die jou als ondernemer op je pad kunnen komen als je groeit. Blijf er niet mee rondlopen, maar boek een online spreekuur. Ik sta je met raad en daad terzijde om jouw uitdagingen samen te lijf te gaan.

Wij bieden spreekuren in groepsverband en op individuele basis aan.

Professionaliseer ook je personeelsbeleid

Wij ondersteunen jou op een actieve wijze om jouw personeelszaken te professionaliseren. Tijdens ons online spreekuur kun je jouw specifieke situatie en uitdagingen met ons bespreken. Samen zetten we jouw onderneming optimaal neer.

Aanmelden voor online spreekuur

Spreekuur in groepsverband
Naar aanleiding van vooraf ingestuurde vragen behandelen we diverse ondernemerskwesties. Het spreekuur is interactief, dus ook tijdens de sessie kun je vragen stellen of reageren op de informatie die over het onderwerp gegeven wordt. Deelname is gratis, aanmelden vooraf is verplicht. De sessies worden via Zoom gehouden.

Spreekuur één-op-één
Liever niet in een groep, maar individueel? Met een abonnement kun je gebruik maken van onze individuele online spreekuren en kunnen we samen inzoomen op jouw specifieke situatie. Heb je nog geen abonnement? Bekijk dan hier je mogelijkheden.

Heb je al een account? Specificeer dan hier je vraag vooraf goed in het aanmeldformulier, dan kunnen we tijdens de sessie zo specifiek mogelijk zijn. De sessies verlopen via Zoom of telefonisch, al naar gelang jouw wens.

Disclaimer

Een spreekuur bestrijkt maximaal 60 minuten.